OPINIE

Podobał Ci się wyjazd, chcesz podzielić się wrażeniami? Jesteś w dobrym miejscu.
Poniżej możesz dodać swoją opinię o nas.

Dodaj Opinie
  • Dziękujemy za cudowny wyjazd do Grecji. Jadąc z 11 latką byłam pełna obaw ale byl czas na zwiedzanie i błogie plażowanie. Jesteśmy zachwycone i odliczamy czas do następnej wycieczki za rok. Polecamy !!! Ewa i Korni

    Ewa
    May 21, 2024

  • Pani Izolda oraz Pan Mirek zawsze uśmiechnięci, grzeczni i pomocni. Z całego serca polecam to biuro turystyczne , nie musicie się o nic martwić ponieważ wszystko jest zorganizowane na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Elwira i Józef.

    Elwira
    May 19, 2024

  • Po raz kolejny jestem bardzo mile zaskoczona z wycieczki organizowanej przez Biuro turystyczne ŻAK. Z Włoch wróciliśmy bardzo zadowoleni, jak zwykle było wszystko dopięte na ostatni guzik noclegi, wyżywienie, atrakcje turystyczne . Pozdrawiam Elwira i Józef.

    Elwira
    May 19, 2024

  • Wróciliśmy z pielgrzymki do Włoch. Jesteśmy niezwykle zadowoleni. Wszystko, przewodniczka, opiekun duchowy, program , organizacja, na najwyższym poziomie. Zobaczyliśmy wiele pięknych miejsc ważnych dla nas katolików, wzbogaciliśmy swoją wiedzę o nieznane dotychczas fakty związane z historią kościoła. Obaj kierowcy, Mirek i Mariusz wykazali się niezwykłymi umiejętnościami na ruchliwych, zatłoczonych włoskich ulicach. Program bogaty, mimo zmęczenia jesteśmy bardzo zadowoleni. Gorące podziękowania za kolejny udany wyjazd z Żakiem. Bożena i Wlodek

    Bożena
    May 14, 2024

  • Polecam usługi biura turystycznego"Żak". Pani Izolda w roli organizatora i pilota wycieczek szkolnych jest rewelacyjna. Niespotykany takt pedagogiczny i psychologiczny w komunikacji z uczniami, sumienność i rzetelność w realizacji programu wycieczki do Mandorii. Dziękuję za wspólnie spędzony dzień z rozbrykaną grupą czwartoklasistów. D.

    Danuta
    May 7, 2024

  • Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie parafialnego wyjazdu do Kalwarii Wielewskiej. Wszystko bardzo dobrze rozplanowane. Wyrażamy swoją radość i wdzięczność za bezpieczny przebieg całego wyjazdu, miłą atmosferę i spędzony wspólnie czas, zapewnione atrakcje, wyżywienie. Odliczamy do następnej wspólnej pielgrzymki za kilka miesięcy.

    Parafianie
    April 8, 2024

  • Właśnie wróciliśmy z Kołobrzegu - pobyt ze Świętami Wielkanocnymi. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem możemy polecić innym. Byliśmy drugi raz na święta i mimo tego, że grupa uczestników była liczniejsza organizatorzy stworzyli bardzo przyjazna atmosferę za co bardzo dziękujemy! Mam nadzieję, że nie raz skorzystamy z Waszych propozycji.

    Hanna
    April 7, 2024

  • Wyprawa do Meksyku w lutym 2024 roku to był " strzał w dziesiątkę". Nie będziemy ukrywać, że wybierając się w tak daleką podróż mieliśmy pewne obawy, ale jak się okazało zupełnie niepotrzebnie .... Jola i Staś Maciejewscy

    Jolanta
    Feb. 22, 2024

  • Z Biurem Żak jeżdżę już od kilku lat, Ostatni wyjazd to Pielgrzymka do Meksyku. Wspaniałe przeżycie duchowe i kulturowe. Jak zwykle wszystko było dograne co do minuty. Serdecznie polecam.

    Irena
    Feb. 19, 2024

  • Dziękuję za wspaniały wyjazd do Meksyku do Matki Boskiej Guadalupe. Miła atmosfera, wspaniali ludzie super zorganizowana pielgrzymka . Polecam i zachęcam z zapoznaniem się z ich ofertą turystyczną . Byłam drugi raz z biurem turystycznym Żak na wyjeżdzie i mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy. Pozdrawiam Asia

    Joanna
    Feb. 18, 2024

  • Jak to mówią: "lepiej późno, niż wcale" W połowie listopada pojechaliśmy z Biurem Turystycznym "Żak" do Malinowego Raju w Solcu Zdrój. Wróciliśmy zachwyceni. Pokoje na wysokim poziomie, jedzenie pyszne, profesjonalna obsługa, basen siarczkowy z cieplutką wodą, zachęcający do kąpieli. Jeszcze jedno muszę zdradzić: można tam kupić super kosmetyki na bazie siarczki. Kremy odmładzają o 10 lat, no może przesadziłam, ale o 5 lat na pewno. Dziękujemy Izoldo i Mirku. Ania i Andrzej

    Anna
    Dec. 21, 2023

  • Dziękujemy za cudowny wyjazd w Bieszczady w dniach 16-22 07 2023 jesteśmy bardzo zadowoleni z miłej atmosfery. Zachęcamy do podróżowania z Biurem Turystycznym "Źak". Super organizacja Danuta Adam Górni

    Danka
    Sept. 15, 2023

  • Wycieczka zorganizowana przez Państwa była strzałem w dziesiątkę.W imieniu seniorów klubu "Żyjemy marzeniami" serdecznie dziękujemy,jesteśmy pod wrażeniem miłej atmosfery podczas całej wycieczki,program rewelacja,miejsce noclegowe super,jedzenie wyśmienite.Bardzo dziekujemy.

    klub seniora Grudziadz
    Sept. 2, 2023

  • Wyjazd do Karpacza i Szklarskiej Poręby we wrześniu, okazał się bardzo dobrym wyborem,ponieważ biuro turystyczne "Żaķ"organizuje perfekcyjnie.Pani Izolda Koprowska zadbała o miłą atmosferę i w pełni zrealizowała program.Za wszystko dziekuję

    Halina Brust
    Sept. 1, 2023

  • Wycieczka w Bieszczady sprawiła nam dużo radości i cudownych przeżyć. Zostały nam wspomnienia pięknych krajobrazów natury bieszczadzkiej, miłej atmosfery z udziałem uczestników wycieczki i organizatorów. Dziękujemy. Alicja i Bernadeta.

    Alicja
    Aug. 8, 2023

  • Dziękujemy za cudowny wyjazd w Bieszczady w dniach 16-22 07 2023 jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji i miłej atmosfery. Zachęcamy do podróżowania z Biurem Turystycznym "Źak". Grażyna i Teresa

    Biuro Turystyczne Źak
    Aug. 7, 2023

  • "Zabieszczaduj razem z nami" Takie motto powinno towarzyszyć ofertom wycieczek w góry, organizowanym przez BT „Żak”. Właśnie powróciliśmy szczęśliwie – cali, zdrowi i zachwyceni – z tygodniowej wyprawy na Podkarpacie i w Bieszczady. Znakomite planowanie, dostosowane do możliwości zróżnicowanej osobowo i środowiskowo grupy, i perfekcyjna realizacja programu, to podstawowe atuty wycieczki. Z zapartym tchem zaliczyliśmy największe hity, tj. Zaporę w Solinie i przejazd kolejką gondolową, spacerowaliśmy w zabytkowym Sanoku i Krośnie - Mieście Szkła, jechaliśmy – z gitarą i śpiewem na ustach - Bieszczadzką Ciuchcią, dwukrotne wspinaliśmy się mozolnie na przecudne Połoniny. Zwiedziliśmy wiele malowniczych podgórskich miejscowości, podziwialiśmy piękno lokalnych świątyń – katedr, klasztorów, kościółków i cerkwi, spacerowaliśmy śladami Ojca Mateusza, regenerowaliśmy siły w przytulnych kawiarniach i karczmach. Wykonaliśmy setki zdjęć – magicznych krajobrazów, cudów przyrody, architektury i sztuki oraz napotykanych ciekawostek, jak np. drezyny rowerowe, Ogród Biblijny, retorty do wypału węgla drzewnego czy ławeczka Szwejka. Na wysoką ocenę zasługuje oprawa socjalno-bytowa wycieczki. Warunki zakwaterowania w pensjonacie „U Bogusi” były bardzo dobre, a jedzonko – pożywne i smaczne. Świetnie udała się biesiada z intensywnym tańcowaniem. Wielkie słowa uznania należą się naszemu kierowcy, panu Tadeuszowi. Jego kunszt, spokój i życzliwość gwarantowały nam bezpieczną i komfortową podróż autokarem. Wartością dodaną był z pewnością pan Piotr, nasz charyzmatyczny przewodnik i bieszczadzki bard. Trudno będzie zapomnieć jego ciekawe i zabawne opowieści, szczególnie barwne historie o zakapiorach, a gitara i nastrojowe piosenki na zawsze wiązać się będą ze wspomnieniami z tej wspaniałej wycieczki. Na koniec – co najważniejsze – ogromne podziękowania dla pani Izoldy, niezrównanej organizatorki, pilotki i opiekunki. Pani Izoldo, jesteśmy pod wrażeniem Pani profesjonalizmu, wiedzy, cierpliwości, pogody i dobrej energii, emanującej na uczestników wycieczki.

    Zosia i Roman
    July 25, 2023

  • Rumunia lipiec 2023 : dużo słońca,krajobrazy piękne cóż dodać było super.

    Aleksandra
    July 16, 2023

  • Świetny wyjazd do Kopenhagi. Zdumiewające jak organizatorzy zmieścili bogaty program w tak krótkim czasie. Zobaczyliśmy po drodze Szczecin, kawałek Szwecji-bajkowy Ystad , nowoczesne Malmo oraz piękną Kopenhagę. Pogoda jak na Skandynawię była bardzo przyjemna. Jesteśmy bardzo zadowoleni i czekamy na następny wyjazd z Żakiem.

    Bożena i Włodek
    May 22, 2023

  • Od ponad 20 lat korzystamy z usług Biura Podróży "ŻAK'' z Łasina . Byliśmy na różnych wycieczkach i wyjazdach sanatoryjnych , ostatnio w Kołobrzegu w "Muszelce" (kwiecień 2023) . Tak jak zawsze wszystko dopięte na ostatni guzik , było SUPER ! Pani Izolda i Pan Mirosław to profesjonaliści , ocena wzorowa plus ! Polecamy wszystkim zainteresowanym ŻAKÓW . Pozdrawiamy i do zobaczenia ! Ola i Stefan Cz. z Torunia .

    AS Czachorowscy
    May 22, 2023

  • Byłam z biurem w Solcu Zdroju, polecam świetna obsługa baseny najlepiej przed śniadaniem i wieczorem po kolacji w dzień dużo osób z zewnątrz (ale da się wytrzymać) jedzenie dużo i dobre. Organizatorzy przemili byli dostępni cały czas. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z ofert tego biura. Polecam

    Lidia
    April 28, 2023

  • Serdecznie dziękujemy Izoldzie i Mirkowi - organizatorom wyjazdu sanatoryjnego do Kołobrzegu. Cały pobyt przebiegał bez zastrzeżeń w przyjaznej atmosferze. Organizatorzy kompetentni, sympatyczni,reagujący na potrzeby grupy. Biuro Żak ,z którym podróżujemy od 20 lat spełnia nasze oczekiwania i dlatego polecamy go naszym znajomym i robimy to z pełnym przekonaniem Maryla i Zbyszek Murawscy.

    Podziękowanie
    April 24, 2023

  • Izoldo, Mirku, dziękujemy za zorganizowanie świątecznego wyjazdu do sanatorium "Muszelka" w Kołobrzegu. Mieliście rację, że jak raz pojedziemy to będziemy chcieli jechać co roku. Dzięki Wam były to święta bez gotowania i sprzątania. Jedzenie było pyszne, ciasto serwowane przez Was - niebo w ustach. Pogoda dopisała. Dziękujemy również wszystkim uczestnikom za stworzenie rodzinnej atmosfery, jesteście wspaniali. Do zobaczenia w przyszłym roku. Ania i Andrzej

    opinia
    April 19, 2023

  • Wyjazd do Kołobrzegu na Święta Wielkanocne z Biurem Żak mogę polecić każdemu. Organizacja pod każdym względem SUPER!, Mieliśmy piękne i mimo daleko od bliskich Święta. Nasza grupa była nieliczna i to sprawiło, że czuliśmy się jak wśród przyjaciół. Wspaniali ludzie, a organizatorzy zrobili wszystko byśmy spędzili czas jak najlepiej. Nawet odwiedził nas ZAJĄCZEK. Kościół a nawet Bazylika w odległości do pokonania dla wszystkich. Więc duchowo też mogliśmy przeżyć te tak wyjątkowe Święta. Dziękujemy organizatorom ale również wszystkim uczestnikom za cudowną atmosferę podczas pobytu. Hanna i Krzysztof Sawińscy

    Hanna Sakwińska
    April 15, 2023

  • Bardzo polecam biuro podróży Żak.Organizatorzy p, Izolda i p,Mirek,wszystko dopięte na ostatni guzik.Byliśmy w Wilnie na Kaziukach.Zwiedzilismy również Kowno.Zorganizowano bardzo miła imprezkę integracyjną, było miło i przyjemnie dziękujemy.Zachecam do podróży.

    Elżbieta Kozłowska
    March 17, 2023

  • Witam Podzielam opinię Haliny Brust.Tez byłam na tej wyczecce. Jestem bardzo zadowolona i polecam. Pozdrawiam panią Izoldę i pana Mirka

    Barbara Bieganska
    March 6, 2023

  • Witam wszystkich czytających opinie.Chcę powiedzieć,że kilka razy brałam udział w różnych wyjazdach,a ostatnio na Litwę i zawsze było super.Bardzo dobrze wszystko zorganizowane Pozdrawiam

    Halina Brust
    March 6, 2023

  • Wspaniale bawiłam się na balu karnawałowym w Toruniu! Wszystko pięknie zorganizowane. Było super!!!

    Danuta
    Feb. 20, 2023

  • W ostatnich dniach dane mi było przeżyć czas Pielgrzymowania do Ziemi Świętej zorganizowany przez biuro podróży ŻAK. Dzięki organizatorom był to czas dla ducha i dla ciała. Stworzona atmosfera , organizacja wyjazdu i przebieg pielgrzymowania wart polecenia.

    Małgorzata
    Feb. 12, 2023

  • Kochani z takim biurem mogę jechać na koniec świata: odpowiedzialni, zorganizowani, opiekuńczy. Dziękuję Jusia

    Justyna Serocka
    Feb. 7, 2023

  • Wspaniałe biuro podróży.Fantastyczni ludzie.Pani Izolda dba o każdy szczegół wycieczki.Uczestnik wspaniałej przygody może czuć się bezpiecznie. Biuro turystyczne "Żak "godne polecenia?

    Uczestnik wycieczki
    Feb. 6, 2023

  • Właśnie wrociłam z pielgrzymki z Ziemi Świętej, którą organizowało biuro turystyczne ŻAK. Organizacja wyjazdu, przebieg pielgrzymki i atmosfera stworzona przez biuro godna polecenia. Usługa biura na najwyższym poziomie. Polecam gorąco korzystanie z wyjazdów organizowanych przez biuro ŻAK.

    Ewa G.
    Feb. 6, 2023

  • Dziś jest ostatni dzień naszej pielgrzymki do Ziemi Świętej, zorganizowanej przez biuro podróży Żak, polecam gorąco ten wyjazd.Hotel, i organizacja na najwyższym poziomie, nie wspomnę o przewodniku z którym współpracuje biuro. Potężna wiedza o naszej wieże i Chrystusie, przekaz w jaki tłumaczy Biblię sprawia że ziemia drży pod nogami, polecam z całego serca tę pielgrzymkę którą organizuje Biuro Żak, pełen profesjonalizm

    Pielgrzymka
    Feb. 3, 2023

  • Wyrazy uznania za organizację pobytu w uzdrowisku Solec Zdrój. Wspaniała atmosfera, komfortowy hotel oraz siarkowe baseny. Gorąco polecamy wszystkim turystom wyjazd z ,,Żakiem".

    Maria i Jerzy
    Nov. 22, 2022

  • Kolejny udany wyjazd z Żakiem. Tym razem Solec-Zdrój. Mało znane uzdrowisko z bogatymi wodami siarczkowymi. Komfortowy hotel, baseny siarczkowy i mineralny , zabiegi lecznicze, piękne otoczenie. Podróż i pobyt na najwyższym poziomie. Dziękujemy Izoldzie i Mirkowi. Polecamy wszystkim. Bożena i Włodek

    Bożena i Włodek
    Nov. 20, 2022

  • Dziękujemy Izoldzie i Mirkowi za wspaniały wyjazd do Kołobrzegu do sanatorium Muszelka było super pozdrawiamy Was H.H.Z

    Helena
    Nov. 8, 2022

  • Dziękujemy za fantastyczną wycieczkę do Pragi, Skalnego Miasta w Czechach i Wrocławia. Jak zwykle wyjazd z Biurem Turystycznym "Żak" był wspaniały. Wszystko dopięte na przysłowiowy ostatni guzik. Praga - piękna, Skalne Miasto pełne uroku, zamki w Książu i Mosznej bardzo ładne, Wrocław cudny w dzień i nocą. To co zrobiło na nas największe wrażenie to kościół pokoju w Świdnicy. Takiego cudu architektury jeszcze nie widzieliśmy. Natomiast po wejściu do panoramy racławickiej zbieraliśmy szczęki z podłogi. Żadne zdjęcie i film nie odda tego, co zobaczyliśmy na żywo. Było to niesamowite przeżycie. Dziękujemy Izoldzie i Mirkowi za to, że ich pomysły na zwiedzanie wielu zakątków Polski i świata dają nam możliwość poznania takich pięknych miejsc. Bez Was by nas tam nie było. Mirku, z Tobą za kierownicą czujemy się bezpieczni. Pozdrawiamy wszystkich uczestników wycieczki. Ania i Andrzej

    wycieczka
    Oct. 9, 2022

  • Jak zawsze świetnie zorganizowana i zaplanowana wycieczka . W ciągu 5 dni zwiedziliśmy piękne i niezwykłe miejsca na Dolnym Śląsku i w Czechach. Pałac w Mosznej, Skalne Miasto w Czechach, zamek w Książu , Praga a na zakończenie Wrocław. Panorama Racławicka, ponad stuletnie dzieło o aktualnej wymowie. Krasnale mnożą się i specjalizują. Podziękowania dla organizatorów, niezawodnego kierowcy Mirka i opiekuńczej pilotki Izoldy.

    Bożena i Włodek
    Oct. 8, 2022

  • Dziękujemy za mile spędzony czas w Bieszczadach. Nie przypuszczaliśmy, że Bieszczady są takie piękne. Dziękujemy Izoldzie za perfekcyjnie zorganizowany wyjazd i sympatycznemu Panu Piotrowi - naszemu przewodnikowi za oprowadzanie nas po tych cudnych zakątkach tej części naszego kraju. Polecamy wyjazdy z Biurem Turystycznym Żak. Wyjeżdżając z Żakiem jesteśmy pewni, że każdy wyjazd będzie udany. Ania i Andrzej

    opinia
    July 25, 2022

  • Nasza pierwsza wycieczka z Biurem Turystycznym Żak okazała się przysłowiowym strzałem w dziesiątkę. Czterodniowa wyprawa na Dolny Śląsk dostarczyła nam niesamowitych wrażeń. Świetnie zaplanowana trasa szlakami Piastów Śląskich obejmowała zwiedzanie zamków w Brzegu oraz w Książu. Wprawdzie nie odnaleźliśmy „złotego pociągu” ani nie rozwiązaliśmy tajemnic projektu „Riese”, ale za to poznaliśmy burzliwe dzieje rodu Hochbergów i księżniczki Daisy, zachwyciliśmy się ogrodowymi labiryntami i cudnymi rododendronami. We Wrocławiu, gdzie mieściła się nasza baza hotelowa, podziwialiśmy piękne widoki na Starówce, zwiedziliśmy z ogromnym zainteresowaniem wiele zabytków, m. in. Katedrę i Uniwersytet, a w gorącym Afrykarium na terenie ZOO przeżyliśmy prawdziwy szok, widząc przepływające nad głowami rekiny i inne oceaniczne stworki. „Wisienką na torcie” były spektakle w Panoramie Racławickiej. Za te cudowne przeżycia, za wspaniałą atmosferę wśród uczestników wycieczki, a przede wszystkim za perfekcyjną organizację, profesjonalną opiekę i pozytywną energię pragniemy podziękować szefostwu Biura Żak. Panu Mirkowi, błyskotliwemu i wytrwałemu mistrzowi kierownicy, wspaniałemu i ofiarnemu opiekunowi, któremu dla wygody powierzonego grona nie było żal straconego obiadku. Naszej pilotce, pani Izoldzie, której ogromna wiedza, anielska cierpliwość, ciepło i poczucie humoru emanowały na wszystkich wycieczkowiczów. Pani Izo, podziwiamy Pani zapał w tropieniu wrocławskich krasnoludków. Na zakończenie, dziękujemy wszystkim nieustająco młodym emerytom za wspólną podróż i znakomity klimat w czasie tej niezapomnianej turystycznej przygody. Zosia i Roman z Warlubia

    Wycieczka na Dolny Śląsk
    June 13, 2022

  • Następny pobyt w sanatorium Muszelka w Kołobrzegu szybko minął. Jak zawsze było wspaniale. Jedzenie pyszne, zabiegi postawiły nas na nogi po zimie, relaksujący basen solankowy, no i wspaniali właściciele Biura Turystycznego "Żak". Dziękujemy za umożliwienie nam odpoczynku nad morzem. Teraz czekamy na Bieszczady. Polecamy wszystkim to Biuro Turystyczne. Ania i Andrzej

    Andrzej Bojar
    April 15, 2022

  • Wyjazd Kaziuki Wileńskie 2022. Gorące podziękowania za wspaniałą organizację,rodzinna atmosferę,ciekawe propozycje zwiedzania z możliwością czasu dla planów własnych,opiekę i bezpieczną jazdę dla pani Izoldy i pana Mirka.Pozdrawiamy uczestników wycieczki.Wilno to ciekawe i klimatyczne miasto,widziane po raz pierwszy-robi wrażenie.Czekamy na nastepne wspólne wyjazdy a wszystkim polecamy serdecznie Biuro Turystyczne Żak. Hania i Adam z Łasina.

    Hania i Adam
    March 10, 2022

  • Dziękujemy za zorganizowanie pobytu w sanatorium Muszelka w Kołobrzegu. Było wspaniale. Pokoje super, jedzenie pyszne, profesjonalne zabiegi, basen solankowy na miejscu w sanatorium. Miłą niespodzianką był zorganizowany rejs statkiem po morzu. Z usług tego biura korzystamy już od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy. Ania i Andrzej B.

    opinia
    Oct. 24, 2021

  • Pierwszy raz korzystałam z usługi biura Żak - wyjazd do Częstochowy i Krakowa. I tu pragnę podziękować Pani Izoldzie oraz Panu Rafałowi za miłą obsługę, za super program bezpieczną podróż i modlitwę z księdzem proboszczem parafii Łasin. Pozdrawiam.

    Rz
    Oct. 10, 2021

  • Świetnie zorganizowana wycieczka do Czarnogóry. Profesjonalizm obu kierowców na serpentynach górskich. Piękny kraj , hotel na najwyższym poziomie, wyjazd bardzo udany.

    Bożena
    Oct. 4, 2021

  • Wspaniały był wyjazd w lipcu 2021 r. na Podkarpacie i Lubelszczyznę, gdzie po drodze zwiedziliśmy też Piotrków Trybunalski. Fantastyczni przewodnicy miejscowi, bardzo ciekawe miejsca do zwiedzania i bardzo troskliwa dbająca o nas Pani Izolda Koprowska, aby wszystko poszło zgodnie z planem i aby każdy z nas był zadowolony. Jestem zachwycony, bo miałem szansę poznać wiele miejsc, których nie miałem szansy wcześniej zwiedzić, a na temat tych w których już byłem miałem szansę istotnie poszerzyć moją wiedzę. Gorąco polecam i to biuro i tę wycieczkę i Panią Izoldę Koprowską jako pilota i szefa biura.

    Piotr Sawicki
    Sept. 8, 2021

  • Medjugorie, Podlasie obie wspaniałe, super zorganizowane, konkretne komunikaty, przyjazna spokojna atmosfera, pewny kierowca, miły głos i duża wiedza Pani Izoldy, super rozplanowany czas, wygodne noclegi, smaczne jedzonko. PolecamyChętnie pojedziemy jeszcze nie raz. Wielki niedosyt Medjugorii, koniecznie do powtórki, bedziemy śledzić program. Ela i Zbyszek

    Dobrze spędzony czas
    Sept. 4, 2021

  • Wycieczka w Bieszczady bardzo dobrze zorganizowana. Dobre hotele, super jedzenie i fajna atmosfera.. Byłam pierwszy raz, ale na pewno pojadę jeszcze z z nimi. Polecam

    Ala
    Aug. 6, 2021

  • To nasza kolejna, udana wyprawa autokarowa z Biurem ŻAK :). Składamy serdeczne podziękowania dla Pani Izoldy za wspaniały pilotaż wycieczki "Bieszczady i nie tylko....", za przekazaną wiedzę, za profesjonalizm i zaangażowanie, za uśmiech, za bogaty i urozmaicony program wycieczki, za lokalnych przewodników (głębokie ukłony dla Pana Stanisława Orłowskiego), za super bazę noclegową i za zamówioną pogodę :). Wielkie podziękowania kierujemy również do Pana Mirka (naszego niezawodnego kierowcy) za bezpieczny przejazd, za czysty i "wypasiony" autokar i za małe co nieco.... Doceniamy Państwa troskę o wszelkie detale! Z pełną odpowiedzialnością rekomendujemy Wasze biuro jako solidnego organizatora wycieczek. Jeszcze raz dziękujemy! Anna Strzelecka i Krystyna Chudzińska

    Anna Strzelecka, Krystyna Chudzińska
    Aug. 4, 2021

  • Bardzo ładna wycieczka do Bieszczad. Perfekcyjna organizacja i bardzo miła atmosfera. Polecam biuro podróży ŻAK !!!

    Wiesław i Maria Okulscy
    Aug. 2, 2021

  • Kolejny pobyt w sanatorium ,,Gryf" w Kołobrzegu uznajemy za bardzo udany. Oprócz pogody, która była fantastyczna, wszystko było wspaniałe. Wyjazdy z ,,Żakiem" sprawiają nam dużo radości i wprawiają w miły nastrój. Polecamy Biuro Turystyczne ,,Żak" wszystkim tym, którzy zastanawiają się nad wyjazdami w tym szczególnym czasie.

    Maria i Jerzy
    Aug. 31, 2020

  • Gorące podziękowania za przemiłą i ciepłą atmosferę podczas pobytu w Szklarskiej Porębie w lipcu 2020. Polecam wyjazdy z Biurem Turystycznym ,,Żak".

    Maria
    Aug. 31, 2020

  • Dziękuję za bardzo sympatyczny wyjazd w góry stołowe i Pragę. Bardzo profesjonalna organizacja. Polecam ŻAK BIURO TURYSTYCZNE Aneta z gupą

    Aneta
    Oct. 15, 2019

  • Wczoraj wróciliśmy z cudownej wycieczki w Bieszczady Droga daleka -ale perfekcyjnie zorganizowana podróż wygodnym autokarem,później super hotel z basenem i jacuzzi nie dały odczuć zmęczenia. Bieszczady poznawane z profesjonalną pilotką p. Izoldą to sama przyjemność. Zobaczylismy ten piekny zakątek Polski i jesteśmy przeszczęsliwi,że mogliśmy to cudo na własne oczy ujrzeć. Dziękujemy jeszcze raz p. Izoldo!!! pozdrawiamy serdecznie Maryla i Andrzej Jeżewscy z Gdyni

    Bieszczady
    Oct. 13, 2019

  • Fantastycznie spędzony czas w Grecji. Hotelik nad brzegiem morza jako baza wypadowa na zwiedzanie Olimpu, Tesalonik , Aten i zapierających dech w piersiach Meteorów. Czas na opalanie, pływanie, spacery do Parali- piękne chwile. Pomoc i opieka trzech Panów M; Mirka, Marka i Marcina doskonała. "Mój pierwszy raz" z biurem Żak to był fajny pobyt w sanatorium w Kołobrzegu w ubiegłym roku , teraz kapitalny wyjazd do Grecji i już czekam, przeglądam nowe oferty wyjazdów. Serdecznie pozdrawiam .

    Zdzicho
    Oct. 7, 2019

  • Wyjazdy na wycieczki z Biurem Turystycznym Żak to czysta przyjemność . Wszystko zorganizowane jest profesjonalnie,opieka,różne informacje na temat zabytków po drodze i nie tylko,duża wiedza historyczna . Niedawno wróciłam z Chorwacji, wrażenia długo pozostaną w mej pamięci.Jest to mój czwarty wyjazd z tym Biurem Turystycznym jest godny polecenia. Pozdrawiam bardzo serdecznie Izoldę i Mirka .

    Iwona W. Łasin 28.09.2019r.
    Sept. 28, 2019

  • Właśnie wróciłam wraz z moimi przyjaciółmi z wycieczki do Chorwacji. To była bajka. Wszystko doskonale zorganizowane.Ukłony dla przesympatycznej Pani Izoldy, Niesamowicie kompetentna , otwarta, reagująca na potrzeby grupy. Dziekuję również naszym wspaniałym kierowcom z firmy Lemke. Zawsze polecam biuro Żak i będę robić to nadal. Już czekam na wspólny wyjazd do Wrocławia.. Dziękuję w imieniu swoim i moich przyjaciół z Łomży.

    Iwona z Chełmży wraz z przyjaciółmi.
    Sept. 26, 2019

  • Spędziłam piękne dni w Chorwacji. Dogoniłam lato. Było super. Marzeniem było zostać tam jeszcze na 2 czy 3 dni. Niestety czas powrotu był nie ubłagany. Pozdrawiam serdecznie. Do miłego zobaczenia.

    Kadia
    Sept. 25, 2019

  • Wczoraj wraz z moimi przyjaciółmi wróciłam z fantastycznej wycieczki do Chorwacji. Duże uznanie dla Pani pilot Izoldy Koprowskiej. Kompetentna, otwarta, zawsze uśmiechnięta, reagująca na potrzeby grupy. Duże uznanie i podziękowanie również dla Panów kierowców z z firmy Lemke. Zawsze polecam biuro Żak z Łasina i będę robić to nadal. Już nie mogę się doczekać na wspólny wyjazd w grudniu do Wrocławia.

    Iwona Chojnicka wraz z przyjaciółmi.
    Sept. 25, 2019

  • Właśnie wróciłam wraz z moimi przyjaciółmi z wycieczki do Chorwacji. Było fantastycznie. Organizacja wypoczynku dopięta na ostatni guzik. Duże uznanie dla naszej Pani pilot Izoldy Koprowskiej . Kompetentna , sympatyczna, otwarta, uśmiechnięta, reagująca na potrzeby grupy. Dziękuję również za wspaniałych kierowców z firmy Lemke., Zawsze polecam biuro Żak i będę robić to nadal. Już nie mogę się doczekać na wspólny wyjazd w grudniu do Wrocławia na jarmark bożonarodzeniowy. Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu swoim i moich przyjaciół. Iwona Chojnicka i przyjaciele Chełmża. 25.09.2019

    Iwona Chojnicka
    Sept. 25, 2019

  • Bardzo dziękujemy za udaną wycieczkę do Zakopanego. Wszystko było super,autokar, noclegi, wyżywienie, atmosfera i opieka organizatorów. Wszystkim gorąco polecamy to biuro podróży!

    Danka i Wojtek 04.08.2019
    Aug. 4, 2019

  • Serdeczne podziękowania za profesjonalne zorganizowanie wycieczki do Zakopanego w lipcu tego roku.Dzięki za miłą atmosferę,uśmiech,dobrą zabawę .Program jest bardzo dobrze zorganizowany. Pani Izolda i Pan Mirek tak organizują czas,że nawet gdy pada deszcz nie nudzisz się. Przepiękne widoki i super wrażenia. Bardzo polecam i na pewno skorzystam po raz kolejny. Bożena i Łukasz.

    Zakopane
    Aug. 4, 2019

  • Wycieczki bardzo !! Dobrze zorganizowane, bylam już dwa razy i nie można powiedzieć złego słowa. Organizatorzy przewidują wszystko ! Podchodzący indywidualnie do każdego z uczestników. Mila atmosfera. Ceny niewygórowane. Polecam !!!

    ~karolina
    July 25, 2019

  • Bardzo dziękuję za wspaniały wyjazd w dniach 01-06.07.2019r Kraje Nadbałtyckie. Zorganizowana profesjonalnie. Czas spędzony i wszystko co zobaczyłam uważam za wspaniały

    Irena
    July 8, 2019

  • Serdeczne podziękowania za przemiłą , ciepłą atmosferę podczas wycieczki do Chorwacji.Pani Izolda jest przemiłą , ciepłą osobą i nikogo nie zostawia samego. Dziękuję też Panu Mirkowi , który ciągle dopytywał o zadowolenie z wycieczki. Z całą odpowiedzialnością polecam to biuro.Ja osobiście napewno będę korzystać.

    Zosia Peliwo, 87-100 Toruń
    June 4, 2019

  • Wychodząc z załozenia,lepiej późno niż wcale, pragniemy podziękować za wspaniałe wyjazdy z Biurem Turystycznym "Źak". Majowa wycieczka do Włoch oraz w sierpniu w Bieszczady pozostaną na długo w naszej pamięci. Dziękujemy za wspaniałą organizację, za wyjątkową atmosferę i opiekę organizatora. Przygotowujemy się już na następne. Serdecznie pozdrawiamy Panią Izoldę i Pana Mirka. Barbara i Alicja.

    Barbara
    Dec. 19, 2018

  • Dziękuję za profesjonalną organizację wycieczki w Góry Stołowe,uśmiech,dobrã zabawę i nie powtarzalne wrażenia .Dziękuję Pani Izoldo. Polecam.

    Bożena
    Nov. 11, 2018

  • Chociaż późno ale bardzo dziękuję za wycieczkę do Hiszpanii dla Emerytów i Rencistów ZK nr 1 w Grudziądzu, Pełen profesionalizm w organizacji, wspaniałe jedzenie, bardzo dobrzy przewodnicy (duża wiedza). Także autokar wygodny a kierowcy znający swój fach. Jeszcze raz dziękuję.

    Irena
    Nov. 9, 2018

  • Serdecznie dziękujemy Pani IZOLDZIE KOPROWSKIEJ za profesjonalną organizację naszej wycieczki do Kotliny Kłodzkiej, za przekazane informacje, przyjazny klimat, cierpliwość, wyrozumiałość i uśmiech. Dziękujemy również kierowcy autobusu, Panu Krzysiowi za bezpieczną jazdę wąskimi, krętymi górskimi drogami. UCZESTNICY WYCIECZKI Z CZARŻA I BYDGOSZCZY PAŹDZIERNIK 2018R.

    Stefan
    Oct. 24, 2018

  • Dziękujemy, że mamy taką FIRMĘ - to dzięki Wam - zwiedziliśmy już prawie całą Europę i po każdej zakończonej wycieczce mamy plany na następną. Wasza fachowość, doświadczenie, przyjazny klimat to jest to, co zadowoli każdego przyszłego turystę.

    Stnisław
    Sept. 21, 2018

  • Bieszczady ach te połoniny/ Solina z białymi skrzydelkami żaglówek niczym motyle na wiosne ciągle te widoki jeszcze w pamięci atmosfera jak zwykle wspaniala dzieki P.Izoldzie . Do następnej wyprawy

    Anna
    Sept. 10, 2018

  • Wycieczka w Bieszczady była SUPER , baza wypadowa w Stężnicy na zwiedzanie Bieszczad bardzo dobry pomysł , fantastyczny przewodnik , kierowcy znakomici , pogoda jak na zamówienie , co więcej potrzeba do szczęścia

    Zbigniew
    Sept. 3, 2018

  • Wycieczka do Zakopanego była super.Podziękowania dla miłej Pani pilot za przekazane informacje i ciekawostki. Do zobaczenia na następnej wycieczce. Pozdrawiam Wiesława

    Wiesława
    Aug. 9, 2018

  • Dziękuję za wspaniałą wycieczkę do Zakopanego. Wycieczka była najlepszym urlopem w moim życiu. Atmosfera była cudowna. Zauroczyła mnie Dolina Kościeliska i nie tylko :-) Po powrocie "przywiozłam" ze sobą radosny nastrój i pozytywną energię, tak było wspaniale. Chciałabym też pochwalić rewelacyjnego Pana przewodnika z ciekawym poczuciem humoru, który opowiadał o wszystkim z pasją i zaangażowaniem. Bardzo chętnie wybiorę się na kolejne wycieczki z Biurem ŻAK i wszystkim bardzo polecam. Pozdrawiam Julita

    Julita
    Aug. 6, 2018

  • Dziękujemy za cudowną wycieczkę do Włoch. Dziękujemy Izoldzie za cierpliwość, wyrozumiałość, uśmiech i serce, które wkłada w swoją pracę. Dziękujemy Panom kierowcom Mirkowi i Damianowi za bezpieczną jazdę i z wdziękiem pokonane uliczne "zasieki" w Lido:) Dziękujemy naszej pilotce Pani Teresie za szybki kurs języka włoskiego:) i poczucie humoru, życzliwość i uśmiech. Dziękujemy naszym przewodnikom oprowadzających nas po tych pięknych zakątkach Włoch i Austrii a szczególnie dziękujemy Pani Oli naszej przewodniczce po Rzymie za profesjonalizm, życzliwość i zaprowadzenie nas na najpyszniejszą mrożoną kawę jaką w życiu "jedliśmy" :) Pozdrawiamy wszystkich uczestników wycieczki. Ania i Andrzej

    Andrzej
    June 10, 2018

  • Wycieczka do Włoch 31.05 - 09.06 perfekcyjnie zorganizowana pod każdym względem. Organizatorzy potrafią utrzymać znakomitą atmosferę w czasie przejazdów autobusem, w hotelach i w czasie zwiedzania. Warunki na wysokim poziomie. Dziękujemy. Grupa Toruńsko-Chełmińsko-Warszawska

    Irena, Alicja, Lidka, Basia i Bolek
    June 10, 2018

  • Bardzo dziękujemy za wspaniałą pielgrzymkę do Włoch w dniach 18.04. - 26.04. 2018 roku. Jesteśmy pod wrażeniem świetnej organizacji - na 10-tkę i super atmosfery. Niezapomniane chwile do końca życia pozostaną w naszej pamięci. Dziękujemy organizatorom, księdzu Karolowi i wszystkim uczestnikom wycieczki. Basia i Ola.

    Ola i Basia
    May 23, 2018

  • Świetna wycieczka szkolna do Wrocławia. Bardzo miła atmosfera, rewelacyjny plan zwiedzania.

    Jakub
    May 11, 2018

  • Dziękujemy za cudowny wieczór z Biurem Turystycznym " Żak " i przyjaciółmi . Organizacja imprezy na szóstkę z plusem...

    Janusz
    Feb. 8, 2018

  • Dzień dobry. Dziękujemy za wspaniały pobyt w Rogóźnie w dniu 3 lutego. Jesteśmy pod wrażeniem miejsca, atmosfery, znakomitego jedzenia i osobistego zaangażowania Organizatorów. Pozdrawiamy: Irena i Bolesław Bielińscy z Torunia oraz Alicja Soborska i Barbara Guzek z Chełmna.

    Irena i Bolesław Bielińscy, Toruń
    Feb. 4, 2018

  • Dziękujemy bardzo za udany pobyt w Zakopanem, fantastyczny kulig i wystrzałowego Sylwestra. Polecamy wyjazdy z "Żakiem".

    Maria i Jerzy
    Jan. 16, 2018

  • Brawo "Żak"-Jesteście tak wspaniali,że potraficie nawet załatwić pogodę na życzenie.Wyjazdy z Wami sprawiają nam dużo radości i wprawiają w miły nastrój. Z pobytu w Kołobrzegu na turnusie rehabilitacyjnym w sanatorium "Gryf"wróciliśmy bardzo zadowoleni-wszystko było wspaniałe.Polecamy szczególnie tym,którzy jeszcze nie znają Biura Turystycznego "Żak".Korzystajcie,bo warto!Dziękujemy i życzymy tylko udanych wyjazdów. Urszula i Edward z Grudziądza 11listopada2017

    Urszula
    Nov. 11, 2017

  • Pani Izoldo i Panie Mirku .Dziekujemy bardzo za wspanialy pobyt w sanatorium Gryf w Kolobrzegu.Organizacja imprezy i warunki super. Bardzo zadowoleni jestesmy tez z zabiegow i z pogody,ktora nam dopisala.Pobyt szybko minal zal bylo wracac.Zachecamy innych do korzystania z uslug Biura Zak.Do zobaczenia na kolejnej imprezie.Pozdrawiamy serdecznie.

    Helena i Stefan
    Nov. 11, 2017

  • Bardzo dziękuję za zorganizowanie super wycieczki do Chorwacji.Przesyłam serdeczne podziękowania dla pilota wycieczki P.Tereni i wspaniałym Panom Józkom.

    Ewa
    Oct. 5, 2017

  • Bardzo dziękujemy za perfekcyjna organizację wycieczki do Chorwacji. Wszystko jak zwykle dopięte na ostatni guzik. Pilot Teresa oraz przewodnicy po Dubrowniku, Mostarze oraz Splicie i Trogirze - profesjonaliści w tym co robią. Bardzo mili i przekazujący w dość dostępny a nawet z humorem informacje o danym mieście. Już czas zacząć planować następną. emeryci i renciści Zakładu Karnego nr 1 w Grudziądzu

    Irena
    Oct. 3, 2017

  • Dziękujemy za kolejny wspaniały wyjazd do Zakopanego oraz na baseny p.Izoldzie i p.Mirkowi. Do zobaczenia na kolejnym wyjeździe.

    Maria i Jerzy
    Sept. 4, 2017

  • Pielgrzymka do Włoch zorganizowana przez Wasze biuro dostarczyła nam wielu wrażeń zarówno duchowych jak i estetycznych. Program był bogaty i intensywny, ale był też czas na odpoczynek i relaks.Pan Łukasz, pilot-przewodnik to bardzo kompetentny, elokwentny,pełen humoru i serdeczny w relacjach z pielgrzymami młody człowiek. Dziękujemy za Eucharystie, modlitwy,śpiewy i homilie księży Grzegorza, Karola i Kazimierza. Pozdrawiamy wspaniałych organizatorów pielgrzymki p.Izoldę i p.Mirosława oraz p.kierowcę Damiana. Szczęść Wam Boże w kolejnych przedsięwzięciach. Katarzyna i Jarosław Nowakowie

    Katarzyna
    July 28, 2017

  • Dziekujemy bardzo za wycieczkę do Wilna!!! Litwa i Mazury pozostaną długo w naszej pamięci. Panu Mirkowi wielkie dzięki "ogarnianie" całości pozdrawiamy serdecznie Maryla i Andrzej Jeżewscy

    Maryla i Andrzej
    June 5, 2017

  • Wspaniały pobyt turystyczno-rehabilitacyjny w Sanatorium GRYF z BIUREM TURYSTYCZNYM " ŻAK". OGROMNA ZASŁUGA SZEFOSTWA BIURA ZA WSPANIAŁĄ ATMOSFERĘ I ORGANIZACJĘ TURNUSU. Z Turystycznym pozdrowieniem Grupa strażaków i osób towarzyszących z Wąbrzeźna.

    Janusz
    May 8, 2017

  • Wczoraj wróciliśmy z pobytu w Kołobrzegu , nie chciało się wracać, to już o czymś świadczy, czyż nie? dziękujemy organizatorom i polecamy innym- profesjonalne i bardzo dobre biuro podróży. POWODZENIA byle tak dalej. My już zapisaliśmy się na przyszły rok!

    Hanna
    March 12, 2017

  • Fantastyczna impreza urodzinowa Biura(12 lat) w tłusty czwartek! Perfekcyjnie zorganizowany dojazd z każdej miejscowości. Przednia zabawa, rodzinna atmosfera( w końcu wszyscy się znamy z wycieczek). Wspaniała kuchnia, obfitość dań i bardzo sprawna obsługa kelnerska domu weselnego w Rogóźnie! Dziękujemy organizatorom. Już czekamy na następny rok.

    Bozena i Włodek
    Feb. 24, 2017

  • Dziękujemy za wspaniałą imprezę z okazji "tłustego czwartku" i czekamy na następną . Przemiła atmosfera i nastrojowa muzyka zachwyciła nas ogromnie. Z turystycznym pozdrowieniem BRAĆ STRAŻACKA z Wąbrzeźna.

    Ela i Janusz
    Feb. 24, 2017

  • Przepiękna impreza turystyczno-sylwestrowa. Piękna pogoda , cudowne widoki , wyjazdy na termy, wspaniały kulig i ognisko . Przemiłe towarzystwo i czyste pokoje oraz smaczne , domowe jedzonko. Bardzo dziękujemy P. Izoldzie i P. Mirkowi i zapisujemy się na następny Sylwester.!!!

    Ela
    Jan. 3, 2017

  • Fantastycznie spędzony czas w Łagiewnikach i Krakowie z biurem "Żak". Pozdrawiam i do zobaczenia

    Maria
    Dec. 19, 2016

  • Cudowne chwile w Kołobrzegu dzięki organizatorom wyjazdu do sanatorium. Wspaniała atmosfera jak zawsze. Do zobaczenia w marcu 2017 r.

    Ela i Janusz
    Dec. 11, 2016

  • Wróciliśmy z Krynicy Zdroju. Jak zwykle było super z biurem "Żak". Turyści wspaniali. Dziękujemy za miłą atmosferę p. Izoldzie i p. Mirkowi.

    Maria i Jerzy
    Oct. 18, 2016

  • Gratulacje i podziękowania za wspaniałą wycieczkę do Hiszpanii . Jak zawsze z Biurem Turystycznym " ŻAK " impreza wycieczkowa na NAJWYŻSZYM POZIOMIE !!! Atmosfera na wycieczce cudowna , turyści wspaniali . Podziękowania dla P. Izoldy i P. Mirka za wszystkie miłe chwile na wycieczce.

    Elżbieta
    Sept. 29, 2016

  • Właśnie wróciliśmy z wycieczki z Hiszpanii. Jak zwykle było cudownie. Dzięki Pani Izoldzie wszystko zapięte na "ostatni guzik". Dziękujemy wszystkim uczestnikom wycieczki za super atmosferę, Panom Mirkowi i Damianowi za bezpieczną jazdę, a dodatkowo Panu Damianowi za super kawkę. Polecamy wszystkim to biuro podróży - nie byłeś nigdy to jedź na pewno będziesz zadowolony.

    Ania i Andrzej
    Sept. 26, 2016

  • W imieniu uczestników wycieczki w dniach 05-09.09.2016r. w Bieszczady i okolice serdeczne podziękowania dla P. Mirka za perfekcyjną organizacje wyjazdu. Pomimo iż była to pierwsza taka impreza z Biurem "Żak" myślę że nie ostatnia.

    Irena
    Sept. 10, 2016

  • Jak zawsze wszystko zorganizowane perfekcyjnie, to już mój kolejny wyjazd z Biurem Żak i na pewno nie ostatni :) i nie zamienię biura na inne. Czekam na nowy sezon wycieczkowy. Pozdrawiam i do zobaczenia i usłyszenia. Magda

    Magda
    Aug. 17, 2016

  • W imieniu Komisji Seniorat Kujawsko-Pomorskiej Okręgowej Izby Lekarskiej w Toruniu serdecznie dziękuję Biuru Turystycznemu "ŻAK" i osobiście p. Izoldzie i p. Mirkowi za wspaniałe przygotowanie jak zwykle dwóch udanych ostatnich wyjazdów - na Białoruś oraz do Kórnika, Rogalina i Puszczykowa. Małgorzata Kędzierska

    Agnieszka Lis
    June 29, 2016

  • Czas od 21-23czerwca 2016roku-to były piękne dni!!!Oczywiście dzięki p.Izoldzie,która swoim urokiem osobistym i perfekcyjną organizacją wycieczki pozwoliła nam zwiedzić Szczecin, Świnoujście, Międzyzdroje i Kamień Pomorski.To był już mój 6 wyjazd z Biurem Żak -i już czekam na następny.Dziękujemy serdecznie i życzymy tylko udanych imprez turystycznych. Pozdrawiamy Urszula i Edward.

    Urszula
    June 27, 2016

  • Uczestnicy wycieczki z Grudziadza serdecznie dziekuja Pani Izoldzie za perfekcyjne zorganizowanie zwiedzania Szczecina,Swinoujscia ,Miedzyzdrojow. Dziekujemy tez za niespodzianke w Kamieniu Pomorskim w postaci pieknego Koncertu w Katedrze. Juz zaplanowalismy kolejna wycieczke i tylko z Biurem Zak w nastepnym roku.Pan kierowca Wlodek zasluguje na pochwale ,bo odczuwalismy ze plyniemy tym autobusem taki byl komfort jazdy.Do zobaczenia.Helena i Stefan.

    helena
    June 24, 2016

  • Jak zwykle minął wspaniały pobyt sanatoryjny w Gryfie w Kołobrzegu.Z Żakiem zawsze fajnie jest.Dziękujemy i do zobaczenia.:)))

    Lucyna,Ryszard
    March 19, 2016

  • Kolejny wypoczynek sanatoryjny w Kolobrzegu zaliczamy do udanych . Wyżywienie oraz warunki pobytu na najwyższym poziomie. Opieka organizatorów turnusu jak zwykle wspaniała. .. Dziękujemy . Elżbieta I Janusz

    JANUSZ
    Nov. 26, 2015

  • Wróciliśmy z pobytu w sanatorium Równica w Ustroniu zorganizowanym przez biuro turystyczne Żak.Dziękujemy serdecznie w imieniu całej grupy kuracjuszy z Grudziądza za przemiłą atmosferę i piękne wycieczki krajoznawcze.Wróciliśmy zdrowsi i pełni sił.Już planujemy dalsze wyjazdy,ale tylko z Żakiem.

    Lucyna,Ryszard
    Oct. 24, 2015

  • Jesteśmy pełni uznania za doskonale zorganizowaną pielgrzymkę do Lourdes i Fatimy... . Dziękujemy Pani Izoldzie za ogrom wysiłku i serca jakie włożyła w to , abyśmy mogli czuć się dobrze . Serdecznie dziękujemy Księżom za opiekę duchową. Panom Mirkowi i Damianowi dziękujemy za bezpieczną jazdę. Był to czas niezwykłych przeżyć. Do zobaczenia na następnej pielgrzymce.

    Elżbieta
    Oct. 18, 2015

  • Bardzo serdecznie dziękuję za wspaniale zorganizowaną pielgrzymkę. Bruksela,Paryż,Santiago Compostela,Lourdes,Fatima,La Salette,Ars do końca zycia pozostaną w mej pamięci. Perfekcyjnie przygotowany program,przemiła i kompetentna Pani Izolda a profesjonalni Kierowcy-p.Mirek i p.Damian nie mają sobie równych. Tylko z takim biurem jakim jest Żak warto wybierać się " w "swiat" wielkie dzięki!!!! Jesteście wspaniali!!!! Faktycznie -brak miejsca na pisanie pochwał bo tylko takie dotycza Biura!!!

    Maria Jeżewska
    Oct. 1, 2015

  • Serdeczne podziękowania za zorganizowanie dwóch wspaniałych wyjazdów do Zakopanego - wycieczki szkolnej w czerwcu i obozu sportowego w sierpniu. Na pisanie pochwał nie starczyłoby miejsca. Na pewno to nie ostatnie nasze wspólne wyjazdy. Polecam wszystkim.

    ŁUKASZ
    Sept. 2, 2015

  • wspaniała organizacja, czas wykorzystany do maksimum, a Pani Izolda i Pan Mirek wspaniali jezeli wybiorę się kiedykolwiek to tylko z tym biurem podróży , które polecam

    maria
    Aug. 27, 2015

  • Chcesz wybrać się na wspaniałe i bezpieczne wakacje?! -Biuro Turystyczne Żak dołoży wszelkich starań, aby spełniały się Wasze marzenia. Profesjonalna opieka, super klimat i doborowe towarzystwo. Dziękujemy za zorganizowanie wspaniałych wakacji w Grecji. Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach. Sylwia z dziećmi.

    Sylwia
    Aug. 2, 2015

  • Kolejna, bardzo udana wycieczka z Żakiem. To Biuro dzięki Pani Izoldzie jest najlepszym biurem, jakie znamy. Chorwacja piękna, przyjazna i już za nią tęsknimy. Dziękujemy Pani Izoldo , dziękujemy też panom kierowcom, Andrzejowi i Grzegorzowi, którzy bezbłędnie przewozili nas po serpentynach dalmatyńskiego wybrzeża.

    Bożena i Włodek
    May 22, 2015

  • Dziękujemy za wspaniałą wycieczkę do Chorwacji,przemiłą atmosferę oraz bezpieczną jazdę p.Mirka i p.Józefa.Żak to super biuro turystyczne.Polecamy.Do zobaczenia.

    Lucyna,Jadwiga,Maria
    May 13, 2015

  • To był nasz pierwszy pobyt w Chorwacji. Zachwyciło nas wszystko: cudowne widoki, turkusowa woda, błękitne niebo, ale najbardziej zachwyciła nas super atmosfera panująca na wycieczce, a szczególnie pełna ciepła i opiekuńcza Pani Izolda. Byliśmy pod wrażeniem Jej opowieści o tym pięknym kraju. Dziękujemy wszystkim Uczestnikom za to, że byli razem z nami, Panom kierowcom za bezpieczną jazdę, a Właścicielom tego Biura Podróży za piękne wspomnienia. Polecamy wszystkim to Biuro Podróży. Ania i Andrzej

    Andrzej
    May 13, 2015

  • KOLEJNA WSPANIAŁA WYCIECZKA DO CHORWACJI Z BIUREM TURYSTYCZNYM " ŻAK ". DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNY POBYT I OPIEKĘ PRZEMIŁEJ PANI IZOLDY PODCZAS CAŁEJ IMPREZY ORAZ WYCIECZEK FAKULTATYWNYCH . NAJLEPSZE BIURO TURYSTYCZNE W POLSCE !!! ELZBIETA I JANUSZ.

    ELZBIETA
    May 12, 2015

  • Najlepiej wypocznie na wczasach ten-kto pojedzie z ŻAKIEM!!!! meeega profesjonalizm w każdym calu. Już za wami tęsknię......

    Beata
    April 8, 2015

  • BARDZO PIĘKNIE DZIEKUJĘ ZA OPIEKĘ PODCZAS POBYTU W KOŁOBRZEGU W SANATORIUM " GRYF ". WSPANIAŁE WYŻYWIENIE ORAZ ZABIEGI NA DŁUGO ZOSTANĄ W MEJ PAMIĘCI . SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PANI IZOLDY ORAZ PANA MIRKA ......

    EUGENIA
    March 18, 2015

  • Kolejny, wspaniały pobyt w Kołobrzegu w sanatorium "GRYF". Dziękuję za profesjonalizm i wspaniałą atmosferę.Maria

    Maria
    March 15, 2015

  • DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁY POBYT W KOŁOBRZEGU W SANATORIUM " GRYF ". REHABILITACJA NA WYSOKIM POZIOMIE , WYŻYWIENIE "JAK U MAMY ". OPIEKA ORGANIZATORA PRZEZ CAŁY TURNUS. DO ZOBACZENIA W LISTOPADZIE BR. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY P. IZOLDZIE I P. MIRKOWI.

    ELZBIETA
    March 14, 2015

  • Nasza sylwestrowa wyprawa w góry była wspaniałą imprezą. Wymarzona pogoda i moc atrakcji: kulig, wycieczki, kąpiele w basenach termalnych dostarczyły nam niezapomnianych wrażeń. Profesjonalnie zorganizowany pobyt przez p. Izoldę i p. Mirka stworzył tak bardzo rodzinną atmosferę, że z żalem opuszczaliśmy nasz pensjonat. Serdecznie dziękujemy organizatorom za mile spędzony czas. Liczymy, że zobaczymy się za trzy miesiące.

    Iza
    Jan. 4, 2015

  • Wspólny pobyt w sanatorium w Kołobrzegu zorganizowany przez biuro turystyczne Żak zaliczamy jak zwykle do bardzo udanych.Nawet "załatwili" nam piękną pogodę.Dziękujemy Izoldzie i Mirkowi za perfekcyjną organizację i stworzenie rodzinnej atmosfery.Polecamy niezdecydowanym turystom właśnie to biuro,bo nie znajdziecie lepszego.Do zobaczenia.

    Lucyna i Ryszard
    Nov. 16, 2014

  • Bardzo dziękujemy za kolejną perfekcyjnie jak zwykle przygotowaną wycieczkę na Podlasie. Było pięknie, ciekawie, wygodnie i bardzo miło. Pani Izoldo, panie Mirku w imieniu lekarzy seniorów serdeczne dzięki. Małgorzata Kędzierska

    Małgorzata Kędzierska
    Oct. 28, 2014

  • Bardzo fajny wrześniowy wyjazd na Chorwację. Niezapomniane widoki, wymarzona pogoda, dobra organizacja, przemiła atmosfera - grupa mieszana COŚ FAJNEGO. Polecamy!!! Jest apetyt na więcej :)) Pozdrawiamy!

    Elżbieta, Milenka, Marcin
    Oct. 26, 2014

  • Tym razem była to Chorwacja. Jechaliśmy z Biurem ŻAK po raz czwarty i jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie:hotel,jedzenie, alkohol ( jak dla mnie aż za dużo ,ale dla męża w sam raz) świetna atmosfera, wspaniałe towarzystwo na wycieczki i wieczorne biesiadowanie.Był to czas na odwiedzenie pięknych miejsc(GDZIE MY NIE BYLIŚMY),beztroskie NICNIEROBIENIE,tańce,zakupy no i .....te błękitne...nie błękitne...turkusowe przepiękne morze , za którym widać skaliste góry.Te widoki będą w pamięci jak znalazł na długą zimę.Dla kogoś kto jest zapracowany chce ciekawie i miło odpocząć anie chce się martwic dokąd,z kim ,w jakim hotelu to tylko z Izoldą i Mirkiem.Dziękujemy za całodobową opiekę, profesjonalne poprowadzenie nas po trudnych trasach(PO DUBROWNIKU MIREK JEŻDZI JAK PO TORUNIU)no i do zobaczenia mamy nadzieję ,że jeszcze w tym roku

    Ania i Adam
    Oct. 16, 2014

  • Dziękujemy bardzo za wspaniale zorganizowane zwiedzanie Chorwacji przez Biuro Turystyczne Żak w dn. 22. 09. do 30. 09. 2014r. Zwiedziliśmy Medjugorie, Mostar, Dubrownik, Split, Trogir, co pozostawiło niezapomniane wrażenia. Wyrazy uznania składamy P. Izoldzie za stworzenie milej atmosfery, profesjonalizm, oraz moc atrakcji. P. Mirek i P. Józek są mistrzami kierownicy, jazda z nimi to przyjemność, nawet nad urwiskami i wśród serpentyn. Pozdrawiamy serdecznie, do zobaczenia.

    Helena i Stefan
    Oct. 7, 2014

  • Serdecznie pozdrawiamy wszystkich uczestników pielgrzymki do Mariazell, Medziugorje i Chorwacji (21-28.05.2014). Dziękujemy Pani Izoldzie za doskonałą organizację i miłą atmosferę , a Księżom za opiekę duchową. Do zobaczenia na pielgrzymce do Fatimy... . Ela i Henryk

    Ela
    Oct. 7, 2014

  • PIĘKNA I CIEKAWA WYCIECZKA DO WROCŁAWIA, SUPER ORGANIZACJA I BARDZO SYMPATYCZNA ATMOSFERA . DZIĘKUJEMY . Z turystycznym pozdrowieniem ELA I JANUSZ.

    KOPCZYNSKA ELZBIETA
    Sept. 23, 2014

  • Dziękujemy z całego serca za zorganizowanie nam super wakacji w Chorwacji. Biuro podróży Żak to profesjonalna obsługa, poczucie bezpieczeństwa i sympatyczna atmosfera. Dziękujemy p. Izoldzie za przewodzenie podczas wycieczek, a p. Mirkowi za bezpieczną jazdę. Jeśli szukacie dobrego, godnego polecenia biura podróży to wybierzcie BIURO PODRÓŻY ŻAK. Z turystycznym pozdrowieniem Sylwia z dziećmi.

    Sylwia
    Aug. 7, 2014

  • ZA WSPANIAŁY WSPÓLNY WYJAZD DO KAZIMIERZA , KOZŁÓWKI , LUBLINA I UROCZEGO ZAMOŚCIA. WYCIECZKA - JAK ZWYKLE Z " ŻAKIEM " BARDZO PIĘKNA . TOWARZYSTWO NA WYCIECZCE PRZEMIŁE . Z turystycznym pozdrowieniem Elżbieta i Janusz.

    KOPCZYNSKA ELZBIETA
    June 30, 2014

  • Wróciliśmy z wycieczki Kozłówka,Kazimierz Dolny,Lublin.Zamość.Organizatorzy znowu spisali się na szóstkę z wielkim plusem.Już planujemy następny wyjazd z biurem turystycznym Żak.Nie ma lepszego biura podróży.Dziękujemy p.Izoldzie i p.Mirkowi za wspaniałą atmosferę i profesjonalizm.Do zobaczenia.

    Lucyna,Ryszard
    June 29, 2014

  • Pragniemy podziękować za wspólny wyjazd w dniach 21-28.05.2014 trasie -Mariatzell-Mediugoorie-Chorwacja-3 dni-super hotel na Rivierze Makarskiej - zwiedzanie Splitu, Mostaru, Dubrownika, Trogiru -profesjonalizm w przewodnictwie, komfort w przewozie, dodatkowe niezapowiedziane atrakcje m.in. zabawa, fotografie. Na ręce p. Izoldy i p. Mirka SUUUPPPEERRR!!!!!!!! Ela B i Basia P

    Ela B
    June 2, 2014

  • Witam! Bardzo dziękuję za wspaniałą wycieczkę do Chorwacji, miłe towarzystwo i niezapomniane wrażenia.Organizacja, jak zwykle, super. Pozdrawiam i do zobaczenia

    Gabrysia
    June 2, 2014

  • Składamy wyrazy uznania za profesjonalną wycieczkę Paryż-Bruksela-Berlin. Pobyt atrakcyjny. Zachęcamy do podróżowania z Biurem Żak

    Maria i Jerzy
    May 11, 2014

  • Uczestnicy wycieczki - Paryża – Brukseli i Berlina - O6.O4. - 13.04.2014 Słuchacze Włocławskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku składają serdeczne podziękowania Pani Izoldzie za profesjonalne poprowadzenie naszej wyprawy, a panom Mirkowi i Andrzejowi za mistrzowską jazdę na całej trasie oraz mistrzowskie parkowania. Dziękujemy za możliwość otrzymania jeszcze w czasie trwania wycieczki zdjęć z naszego wyjazdu, co pomogło nam przy dzieleniu się wrażeniami z naszymi bliskim tuż po przyjeżdzie, jeszcze raz przeżywać tą wspaniałą przygodę. To był nasz pierwszy wyjazd z tym Biurem, ale nie ostatni. Już w drodze powrotnej umawialiśmy się na wyjazd w przyszłym roku. Dziękujemy.

    Jola
    April 14, 2014

  • Pobyt w sanatorium w Kołobrzegu bardzo udany, jak co roku, pogoda również. Organizatorzy zaskoczyli nas imprezką z okazji Dnia Kobiet. Jak zawsze wszystko dopięte na ostatni guzik. Kto z Państwa nie korzystał z Biura Turystycznego Żak to gorąco zachęcamy, na pewno nie będziecie żałować.

    Maria i Jerzy
    March 18, 2014

  • Dzisiaj pełni sił i zadowolenia wróciliśmy z sanatorium w Kołobrzegu.Oj chyba ktoś ma 'układy'i załatwia nam na wyjazdy z Żakiem świetną pogodę.Dziękujemy za wspaniałą organizację naszego pobytu właścicelom biura turystycznego Żak .Polecamy wszystkim niezdecydowanym do korzystania z usług tego biura.Pozdrawiamy i do zobaczenia./Grupa papieska-Grudziądz./

    Lucyna
    March 9, 2014

  • W niedzielę pożegnaliśmy piękną piosenką / autorstwa seniora Stasia /Kołobrzeg.Zregenerowaliśmy nasze zdrowie w sanatorium i przy okazji zwiedziliśmy atrakcyjne miejscowości nadmorskie.Organizatorzy nie pozwolili nam się nudzić.Aura nie stanowiła przeszkody w realizacji zaplanowanych spacerów i zwiedzania miasta.Już tęsknimy i planujemy tam wrócić .Seniorzy,bierzcie z nas przykład i korzystajcie z usług tego biura.Też będziecie szczęsliwi i odmłodzeni.Pozdrowienia i podziękowania od całej naszej grupy.

    Lucyna
    Nov. 11, 2013

  • Wczoraj wróciliśmy z pięknej, skąpanej w słońcu Chorwacji. Wycieczka zorganizowana bardzo profesjonalnie. Przemiła atmosfera i niesamowite wrażenia. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu p. Izoldy (pilotki) mogliśmy dodatkowo poczuć klimat Chorwackiej Dalmacji przez cały pobyt. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i gorąco polecamy to biuro. Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

    Jagoda i Stefan
    Sept. 30, 2013

  • Byliśmy na wspaniale zorganizowanej wycieczce do Chorwacji. Pani Izolda jest profesjonalną pilotką, rezydentką i przyjacielem wszystkich uczestników. Nie spotkaliśmy lepszego biura podróży. Obaj kierowcy to mistrzowie w swoim zawodzie, serpentyny nad urwiskami pokonywali pewnie i bezpiecznie. To nasz trzeci wyjazd z tego Biura i na pewno nie ostatni. Dziękujemy!!

    Bożena i Włodek
    Sept. 22, 2013

  • Pozdrawiam serdecznie . Dziękuję za wspaniałą wycieczkę , miłe towarzystwo i niezapomniane wrażenia. Super organizacja na pewno skorzystam w przyszłości . Polecam do skorzystania z ofert znajomym i przyjaciołom.

    Bogumiła
    Sept. 22, 2013

  • Witam, Dziękujemy za płytę. Wycieczka Zakopane - wody termalne była super. Wspaniała organizacja , przemili organizatorzy posiadający wiedzę i doświadczenie płynące z wieloletniej praktyki, widać że kochają to co robią. Serdecznie polecam . Tylko z "Żakiem"

    Danka i Heniek
    Sept. 19, 2013

  • Podpisuję się pod tym co zostało już napisane, dodam że nawet w czasie podróży nie pozwolono nam się nudzić, po trasie zwiedzaliśmy Tyniec - Klasztor i muzeum Benedyktynów. Park Miniatur - Inwałd, a w między czasie wirtualne zwiedzanie Krakowa i Chorwacji. Organizacja elastyczna dopięta na ostatni guzik, tak trzymać. Dziękuję za płyty (ale tępo). Do zobaczenia.

    Daniela
    Sept. 15, 2013

  • Wyrazy uznania za organizację wycieczki do Zakopanego-baseny termalne, wspaniałą atmosferę i uatrakcyjnienie czasu wolnego. Gorąco polecamy wszystkim turystom wycieczki z "Żakiem".

    Maria i Jerzy
    Sept. 15, 2013

  • Całkowicie zgadzam się z poniższą opinią. Wycieczka do Zakopanego z basenami termalnymi na Słowacji udała się znakomicie.W 100 % dopisała pogoda, organizacja oraz towarzystwo. Dziękuję i wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia.

    Gabrysia
    Sept. 12, 2013

  • Wrócilismy z wycieczki Zakopane- baseny termalne. Pogodę mieliśmy wspaniałą i dzięki temu zwiedzaliśmy nasze piękne góry codziennie. Organizacja profesjonalna, przewodnicy oczywiście Górole Jędrek i Szymuś : super. Atmosfera dzięki organizatorom p.Izoldzie i p.Mirkowi rodzinna. Baseny termalne fajna sprawa. Dziękujemy za pięknie i pożytecznie spędzony czas. Do zobaczenia.

    Lucyna
    Sept. 9, 2013

  • Dopiero niedawno mogliśmy obejrzeć płytę z wycieczki. To było wspaniale ukoronowanie całego pobytu! Robiliśmy własne zdjęcia, ale te przesłane pokazują całościowo oglądanie miejsca i cała grupę, poza tym wiedziała Pani-znając już trasę-co jest warte dłuższego zatrzymania się. Zdjęcia są więc świetnym uzupełnieniem naszych prywatnych, do tego towarzyszy im piękna muzyka! Bardzo dziękujemy za miły prezent, w dodatku całkowicie bezinteresowny, co podnosi jego wartość.Serdecznie pozdrawiamy - uczestnicy z przełomu kwietnia i maja - Maria i Aleksander z Wąbrzeźna. Pani Izoldo, jest Pani świetną pilotką!

    Maria i Aleksander
    June 24, 2013

  • Składam wyrazy uznania i podziękowanie za profesjonalną organizację wycieczki do Chorwacji. Pobyt był atrakcyjny i bezpieczny. Byliśmy w niezwykle urokliwych miejscach, wiele zobaczyliśmy i dużo przeżyliśmy. Wspólne towarzystwo, biesiadowanie, tańce i miła atmosfera spowodowały, że wróciliśmy wypoczęci, zrelaksowani i wspominamy wspaniałe chwile. Serdecznie pozdrawiam p.Izoldę i p.kierowców oraz wszystkich uczestników tej turystycznej wyprawy. Do miłego zobaczenia!!!

    Basia
    May 29, 2013

  • Wycieczka do Chorwacji bardzo ciekawa,zorganizowana profesjonalnie,w miłej atmosferze-cóż dodać,było cudownie.Dziękujemy p.Izoldzie i p.Mirkowi.Do ponownego zobaczenia!

    Ala i Zbyszek-Włocławek.
    May 29, 2013

  • Gorąco polecam Biuro Turystyczne Żak. Jestem bardzo zadowolona z wycieczki do Chorwacji w terminie 10-19.05.2013 r.Świetna organizacja, profesjonalna opieka, piękne widoki oraz niezapomniane chwile. Wycieczkę wygrałam w Kinie Kobiet - była sponsorowana przez Biuro Żak za co gorąco dziękuję.

    Magdalena
    May 28, 2013

  • Jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczki do Chorwacji w dniach 10-18.05.2013 r. Wspaniała organizacja, profesjonalna opieka, piękne widoki. Wycieczkę tę wygrałam w Kinie Kobiet - została zasponsorowana przez Biuro Turystyczne Żak, które gorąco polecam wszystkim turystom.

    Magdalena
    May 28, 2013

  • Po raz trzeci byliśmy uczestnikami wycieczki do Chorwacji ,której organizatorem było Biuro Turystyczne Żak.Kazdego roku potrafią nas mile zaskoczyć.Nie ma czasu na nudy,jest moc atrakcji i niespodzianek.Życzliwość,rzetelność i dobra współpraca{9 letnia} z organizatorami jest godna polecenia.Zachęcam do podróżowania z Żakiem.

    Maryla i Zbyszek
    May 26, 2013

  • Wycieczka do Chorwacji dnia 10.05-18.05.2013 jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji ,opieki i profesjonalizmu Biura Turystycznego Żak z całą odpowiedzialnością polecamy wycieczki z Żakiem

    Teresa i Mieczysław
    May 20, 2013

  • Wycieczka do Chorwacji - wspaniała impreza, fachowa opieka, bardzo dobre warunki. Polecamy!

    Maria i Jerzy
    May 12, 2013

  • Kochani. Profesjonalizm na każdym kroku! Świetna organizacja i opieka Izoldy i Mirka w drodze oraz w miejscu pobytu, konkurencyjne ceny. Biuro Turystyczne Żak godne polecenia. Pozdrawiam wszystkich podróżujących z Żakiem.

    Magda
    May 7, 2013

  • Witam serdecznie wszystkich, którzy jeżdżą na wycieczki i tych, którzy będą uczestniczyć w imprezach organizowanych przez profesjonalne Biuro Turystyczne ŻAK. Witam i pozdrawiam IZOLDĘ i MIRKA. Od kilku lat Oddziałowa Sekcja Emerytów i Rencistów ZNP w Bydgoszczy korzysta z usług tego rzetelnego i odpowiedzialnego biura. W imieniu uczestników i własnym serdecznie dziękuję za dotychczasową współpracę oraz deklarujemy się na jeszcze inne wspólne wyjazdy. Do zobaczenia na turystycznych szlakach!!!

    Teresa Nawrocka
    April 11, 2013

  • Jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczek organizowanych przez wiarygodne Biuro Turystyczne "Żak". Uprzejma obsługa, turyści otoczeni fachową opieką... nic dodać, tylko jeździć z toruńskim biurem po Polsce i Europie!

    Maria i Jerzy
    March 16, 2013

  • ZAWSZE Z " ŻAKIEM " - CZY TO ZIMĄ CZY TEŻ LATEM , SWĄ OFERTĄ ZACHWYCAJĄ - CZY TO W MARCU CZY TEŻ W MAJU . POWIEM WIĘC PAŃSTWU SZCZERZE - ŻE WARTO Z "ŻAKIEM " PODRÓŻOWAĆ W DUŻEJ MIERZE !!! PAN MIREK ZAWSZE DOWIEZIE BEZPIECZNIE , PANI IZOLDA UŚMIECHA SIĘ SERDECZNIE. OPIEKĄ PODCZAS KAŻDEGO POBYTU OTACZAJĄ NAS NA BIEŻĄCO I DLATEGO DZIĘKUJEMY IM ZA TO - G O R Ą C O !!! ELŻBIETA KOPCZYŃSKA

    Elżbieta
    March 11, 2013

  • POLECAM BIURO TURYSTYCZNE ” ZAK ” – JAKO BIURO RZETELNE I ZNANE ZE SWEJ WYSOKIEJ JAKOŚCI OBSŁUGI KLIENTÓW . UCZESTNICZYLIŚMY W WIELU WYCIECZKACH KRAJOWYCH I ZAGRANICZNYCH I ZAWSZE ATMOSFERA BYŁA MIŁA I SYMPATYCZNA , CO JEST ZASŁUGĄ WŁAŚCICIELI BIURA . DZIĘKUJEMY ZA OGROMNE ZAANGAŻOWANIE BIURA W ORGANIZACJĘ IMPREZ DLA STRAŻAKÓW – EMERYTÓW . Z TURYSTYCZNYM POZDROWIENIEM …

    JANUSZ
    March 1, 2013

  • STRONA WYKONANA FACHOWO. SUBTELNIE PODANE WIADOMOŚCI I ZDJĘCIA. Z BIUREM ŻAK WYJEŻDŻAM OD LAT I BARDZO JESTEM USATYSFAKCJONOWANY Z OPIEKI SZEFOWEJ BIURA I " LEKKIM "PROWADZENIEM POJAZDÓW PRZEZ PANA MIRKA I JEGO GOTOWOŚCI DO WSZELKIEJ POMOCY. SZEROKIEJ DROGI I SAMYCH SUKCESÓW!

    WIESŁAW
    Feb. 27, 2013

  • Witam, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Biurem Turystycznym Żak. Polecam wszystkim Biuro Żak jako rzetelnego i godnego zaufania kontrahenta. Dziękujemy za bezproblemową współpracę. Pozdrawiam

    Magda
    Feb. 23, 2013

KONTAKT

zdjęcie separator

Copyright © 2024 Biuro Turystyczne Żak

design M ... developed by AnVic IT